Kuidas ma saan teada, kui keegi mind sotsiaalmeedias blokeeris

Mees saadab oma nutitelefonis sõnumeid

GettyImages

Ei tea, kas teid on sotsiaalmeedias blokeeritud? Siin on märgid

Ed Virgin 2. veebruar 2021 Jaga piiksumist Klapp 0 jagamist

Sotsiaalmeedia blokeering võib tunduda laksuna ja mõnikord on see just see, mida ta kavatseb tunda. Muul ajal võib see olla lihtsalt tavaline lagunemisjärgne käik. Võib-olla ei meeldi kellelegi teie postitustest lugeda teie vastandlikke poliitilisi vaateid. Või äkki nad lihtsalt otsustasid oma sõprade nimekirja puhastada ja te ei teinud kärpimist, sest te pole aastaid suhelnud.



SEOTUD: Kuidas ma saan aru, kui keegi blokeeris minu numbri



Kui kahtlustate, et keegi on teid sotsiaalmeedias pagendanud, olenemata põhjusest, pole alati otsest viisi oma kahtluste kinnitamiseks. Enne kui end hulluks ajada, tahate veenduda, et olete tegelikult blokeeritud (ja isegi siis pole see ehk hullumeelsus). Üks võimalik seletus võib olla lihtsalt see, et kasutaja keelas või kustutas oma konto sellelt sotsiaalmeedia platvormilt. Selleks, et välja selgitada Sherlock Holmesi mütsi sõlmitud tehing ja hakata veidi uurima, kas olete tegelikult sotsiaalmeedia blokeeringu ohver.

Tutvustame teile mõningaid ekspertnõuandeid lihtsate viiside kohta, kuidas saate teada, kas olete enamikus sotsiaalmeedia platvormides blokeeritud, ja seejärel tutvuge iga peamise rakenduse konkreetsete sammudega.



Pidage meeles, et blokeerimine ei ole sama, kui keegi on vaigistatud, edasi lükanud või jälgimata. Blokeerimine tähendab, et teil pole enam juurdepääsu tema profiilidele ega mingeid võimalusi selle inimesega rakenduse kaudu ühendust võtta - sh postitused, sõnumid, sõbraloendid või kõned.


Levinud viisid öelda, kas olete blokeeritud


Sharon van Donkelaar, ühine turukorraldus kell Expandi.io Hollandis asuva LinkedIini turunduse SaaS pakkus järgmisi levinud lähenemisviise, et teha kindlaks, kas olete blokeeritud:

  • Te ei leia inimest profiiliotsingust: Kui olete märganud, et kellegi tegevus on teie voost vähenenud, proovige tema profiili otsida. Kui te ei leia neid otsingu kaudu, on see tõenäoliselt üks kahest stsenaariumist: nad blokeerisid teid või deaktiveerisid oma konto.
  • Te ei saa enam otsesõnumeid saata: Te ei saa saata otsesõnumeid kellelegi, kes on teid blokeerinud, sealhulgas proovige suhelda eelmises rakenduse vestluses. See on hall või asendatakse sõnumiga, mis näitab, et profiili enam ei kasutata või see on muutunud, ütleb van Donkelaar. Sellisel juhul võite olla 100% kindel, et nad on teid blokeerinud.

Rakenduspõhised toimingud blokeerimise tuvastamiseks


Instagram

Sotsiaalmeedia eksperdi Hasnain Khokhawala sõnul saate teada, kas keegi teid Instagramis blokeeris. Technographx .

  • Otsige isikut: Klõpsake oma põhilehel alumises navigeerimisaknas oleval suurendusklaasil. Otsige kasutajanime või konto nime abil. Kui te seda ei leia, siis olete blokeeritud või tema konto on deaktiveeritud.
  • Näita profiili: Kui leiate kasutaja profiili kellegi teise lehe kaudu, klõpsake tema profiilil. Nende lehele sattudes ei näe te postitusi, vaid ainult inimese ja tema jälgijate postituste arv. Kui proovite inimest uuesti jälgida, kuid ei saa, annab Instagram teile teada, et olete blokeeritud.
  • Saada otsesõnum: Klõpsake oma põhilehel paremas ülanurgas oleval paberlennukil. Proovige saata inimesele otsesõnum. Kui näete viga tagasi, olete blokeeritud või pole tema konto enam aktiivne.

Facebook



Kui keegi on teid Facebookis blokeerinud, ei saa te neid ühestki otsingust üles leida, sildistada ega gruppi kutsuda ega sõnumit saata, ütleb Khokhawala. Facebookis on kellegi otsimiseks paar võimalust:

  1. Klõpsake rakenduses olles oma koduvoos paremas ülanurgas oleval suurendusklaasil ja seejärel otsige inimest. Kui näete inimest jaotises Inimesed, kuid teda pole enam teie sõbra loendis, siis tõenäoliselt ei jälgitud teid enam. Kui te ei leia inimest üldse, olete blokeeritud või ta kustutas tema konto.
  2. Kui teil on ühine sõber inimesega, kelle kahtlustate teid blokeerinud, minge selle sõbra Facebooki lehele. Seejärel klõpsake sõprade loendis valikut Kuva kõik sõbrad. Sealt saate inimest otsida ja kui see tulemusi ei leia, võite kardetud ploki veelgi kinnitada. Enne kui hulluks lähete ja teist sotsiaalmeedias inimest jälitama hakkate, võite alati küsida ühiselt sõbralt, kas väidetav blokeerija ikka Facebooki kasutab. Te ei soovi eeldada, et olete blokeeritud - võib juhtuda, et kasutaja kustutas oma konto.

Facebook Messenger

Kui teid blokeeritakse Facebookis, blokeeritakse teid ka Facebook Messengeris. Saate teada, kas blokeering on lihtsalt Messengeri või kogu Facebooki kaudu, järgides alltoodud samme ja korrates seejärel ülaltoodud samme.

  1. Avage rakendus Facebook Messenger.
  2. Kasutage inimese leidmiseks ülaosas asuvat nuppu Otsi või sirvige vestlusi eelmise vestluse leidmiseks.
  3. Saada inimesele sõnum.
  4. Kui saate tagasi sõnumi, mis ütleb, et sõnumit pole saadetud: see inimene ei saa praegu sõnumeid, olete blokeeritud.

Twitter

Te ei saa märguannet, kui olete Twitteris blokeeritud, kuid selle selgitamiseks on ilmselge viis, ütleb Khokhawala.

  1. Otsingu avamiseks kasutage alumises navigeerimismasinas olevat suurendusklaasi.
  2. Leidke inimene või ettevõte ja minge tema Twitteri profiilile.
  3. Kui teid on blokeeritud, kuvatakse teade: Teil on blokeeritud @ (Twitteri käepideme) jälgimine ja @ (Twitteri käepideme) säutsu vaatamine. Te ei näe ühtegi nende säutsu.

Tikk-takk

Kui keegi blokeerib teid TikTokis, võib see lihtsalt tähendada, et ta austab teid liiga palju, et näeksite teda huulte sünkroonis või lollina tantsimas. Blokeerimise tuvastamiseks toimige järgmiselt.

  1. Avage rakendus.
  2. Klõpsake nuppu Avasta, et otsida kedagi, kes kasutab tema täpset kasutajanime.
  3. Minge vahekaardile Kasutajad.
  4. Kui nad ei ilmu, olete teid blokeeritud või tema konto on keelatud.

Kui teil õnnestub leida konto, mis teie arvates võib teid blokeerida, on veel kaks võimalust oma aimduse kinnitamiseks:

  • Profiilil pole muud sisu kui teade, mis ütleb: Selle kasutaja privaatsusseadete alusel ei saa videot vaadata.
  • Proovite inimest jälgida, kuid kuvatakse viga: Selle kasutaja privaatsusseadete tõttu ei saa te seda kontot jälgida.

LinkedIn



LinkedIni tugiteenused pakuvad mitmeid toiminguid, mis toimuvad siis, kui olete võrgus blokeeritud (loendi kuvamiseks klõpsake SIIN). Blokeerimise tuvastamiseks logige sisse LinkedIni ja kontrollige järgmisi alasid. Kui ühele neist küsimustest on vastus eitav, olete blokeeritud.

  • Kas leiate inimese profiili?
  • Kas saate inimesele sõnumit saata?
  • Kas näete inimesega jagatud sisu?
  • Kui teil on selle isiku poolt kinnitusi või soovitusi, kas need on endiselt olemas?

LinkedIni blokeerimise põhjused on enamasti seotud erialase või karjäärialase edasiminekuga, mitte isikliku probleemiga, nii et te ei tohiks seda liiga tõsiselt võtta.

Võite ka kaevata: